BLI MEDLEM / BESTÄLL VERK

Varmt välkommen att bli medlem och/eller välja ditt nya konstverk!
Som medlem stödjer du svenskt konstliv samtidigt som du får välja valfritt konstverk, deltar i vårt årliga konstlotteri och har möjlighet att köpa och rama in konst till förmånliga priser hos oss på Galleri Thomassen!

Innan du börjar fylla i formuläret kan det vara bra att du vet vilket/vilka verk du vill ha. Verken som du har möjlighet att välja hittar du här.
I meddelandet specificerar du ditt val med konstnär och titel på verket som du önskar. Skriv också om du vill hämta ut verket/verken eller om du vill att vi skickar det till dig mot fraktavgift. Som medlem har du också möjlighet att få de grafiska bladen inramade till ett förmånligt medlemspris!

Contact form

Bli medlem / Välj verk
Beskriv om du vill bli medlem och hur många medlemskap du vill teckna. Ange vilket/vilka vilket verk du vill ha med namn på konstnär och titel på verket. Skriv också om du vill hämta ut ditt verk på Galleri Thomassen eller få det skickat till dig! Du kan också meddela oss om du vill ha ditt verk inramat. Som medlem har du alltid förmånliga priser på inramningar!