Medlemsförmåner

Våga Se grundades 1992 och är en rikstäckande konstförening. Vi arbetar för att stödja samtidskonsten och skapa möjlighet för alla att äga och uppleva konst. Privatpersoner, konstföreningar och företag kan teckna sig för ett eller flera medlemskap. Ett medlemskap i Våga Se har blivit ett självklart och förmånligt sätt att få del av Sveriges konstscen.

I ett medlemskap ingår:

Ett konstverk!
Som medlem får du varje medlemsår välja ett nytt konstverk från vår stora konstkollektion.
Du har möjlighet att teckna så många medlemskap du vill, och får välja lika många konstverk som du tecknar medlemskap.
Vid tre medlemskap får du dessutom välja ett bonusverk = 4 konstverk totalt.
Ett medlemskap kostar 750 kronor / år.

En lott i vårt stora konstlotteri!
Varje år arrangerar vi ett stort konstlotteri där konstverk med värde upp till 30.000 kronor lottas ut bland våra medlemmar. Som vinnare får du möjlighet att välja bland de olika vinsterna. Vi lottar bland alla medlemsnummer, så ju fler medlemskap desto större chans att vinna. Ungefär var sjunde medlem vinner!

Rabatt på konst & inramningar
Som medlem i Våga Se – Konst har du alltid 10 % rabatt på högklassiga inramningar. Det gäller både verken från Våga Se, men även vid inramning av annan konst.
Du har även 10 % rabatt på konst hos Galleri Thomassen i Göteborg.

Aktiviteter & visningar, Göteborg
Missa inte utställningar i samband med exempelvis de nya stipendiaterna eller aktiviteter som arrangeras för Våga Ses medlemmar. Som medlem har du alltid förhandstur och rabatt på aktiviteter, om dem inte är gratis vilket de oftast är!